Wij zijn professionals in ons vakgebied,  gediplomeerd, gecertificeerd en aangesloten bij platforms voor professionals. Wij hebben vooral een passie voor honden en hun gedrag.

  • Liesbeth Hogendoorn

  • Victor Hogendoorn

Ons motto:
Plezier in samenwerken!

Inhoud

Wij werken volgens positieve opvoedingsmethodes en dat doen wij middels de Impuls Controle (zelfbeheersing voor hond en eigenaar) en met beloningen. Dit is een fantastische methode om nieuw gedrag aan te leren en gewenst gedrag te bevestigen en te behouden. Het voordeel van werken vanuit zelfbeheersing is dat uw hond graag het door u gewenste gedrag zal uitvoeren, u meer focus krijgt van de hond en een betere samenwerking creëert. U ervaart zelf dat deze positieve methode ook op uw welzijn een positieve invloed heeft. Wij ondersteunen u hierin volledig. Naast praktijk bevatten onze opleidingen ook uiteraard theorie en er is altijd tijd om uw vragen te beantwoorden.

Wij zien ons werk als een vak en brengen dit met passie ten uitvoer. Wij volgen met regelmaat lezingen, workshops en cursussen om onze kennis up to date te houden en u de laatste ontwikkelingen op het gebied van het trainen van honden te laten ervaren.

Wij bieden andere professionals ook de mogelijkheid om verder te leren en geven opleidingen.

Wilt u meer informatie, een kennismakingsles of een inschrijfformulier, stuur ons dan een e-mail.