In nauwe samenwerking met uw dierenarts begeleiden wij eigenaren en honden in de revalidatie van de hond na de behandeling met fysiotherapie, chiropractie of hydrotherapie.

Door middel van oefeningen, welke volledig worden afgestemd op de hond en door de fysiotherapeut zijn goedgekeurd, werken we onder andere aan spierversterking en conditieverbetering en helpen we de hond weer optimaal te kunnen functioneren. Deze oefeningen dragen bij aan een betere Core Stability.

Met behulp van specifieke oefeningen en de oefeningen vanuit balans & coördinatie en/of Hoopers kunnen wij de sporthond weer helpen om het gewenste niveau in lichamelijke prestaties te kunnen terug halen. Alles gaat uiteraard in goed overleg met de eigenaar en elke oefening die wij aanbieden kunnen wij onderbouwen.

Een goede Core Stability is een must voor elke hond, of dit nu een huishond of een sporthond betreft. Dit zorgt voor een betere balans in het lichaam, waardoor minder snel kans is op blessures of andere lichamelijke instabiliteit.

Voorkomen van onnodige blessures is nog beter. Om de pup al te stimuleren de juiste motoriek te ontwikkelen zijn een deel van de oefeningen een vast onderdeel van de reguliere lessen bij ons tijdens de Puppygroep en de Jonge Hondengroep.

Investering

Individuele begeleiding op onze locatie

ANG 50,- per sessie

Groepsbegeleiding op onze locatie (max. 3 honden)

ANG 40,- per sessie

Informatie of afspraak

Begeleiding is altijd op afspraak overdag.